Володимир Буряк повідомив, хто платитиме відсотки за кредитом на будівництво пасажирського терміналу

21.09.2018 12:21

У Запоріжжі продовжується реалізація головних міських програм. Серед них будівництво пасажирського терміналу Міжнародного аеропорту «Запоріжжя», програми «Запорізький трамвай» та «Безпечне місто». Про результати їх впровадження міський голова Володимир Буряк проінформував учасників засідання виконавчого комітету міської ради.

Міський голова Володимир Буряк повідомив, що будівництво нового пасажирського терміналу запорізького аеропорту проходить успішно. Зведений каркас, відбувається монтаж внутрішніх стін та перегородок. Розглядається питання поставки необхідного обладнання. Володимир Буряк подякував депутатам міської ради, які постійно підтримують виділення коштів на будівництво, дали дозвіл на отримання кредиту, який дозволить забезпечити стабільну роботу на об’єкті, зменшити навантаження на бюджет міста.

- Сьогодні питання кредитної лінії розглядається самим аеропортом. Відшкодування відсотків по кредиту, який буде взятий, здійснюватиме сам аеропорт. Для цього в нього зараз є всі можливості. Це підтверджують показники роботи аеропорту, - зазначив Володимир Буряк.

Міський голова нагадав, що недавно на будівництві побував і голова Запорізької обласної державної адміністрації, якому розповіли про хід робіт. Вдалося обговорити перспективи взаємодії з центральними органами влади у питаннях реалізації державної програми розвитку аеропортів, зокрема запорізького.