Запоріжців запрошують на «Новорічний ярмарок» та урочисте відкриття головної ялинки міста

17.12.2018 11:20

Департамент культури і туризму Запорізької міської ради підготував для мешканців та гостей міста незабутнє новорічне свято. У День святого Миколая городян очікують безліч сюрпризів.

19 грудня, починаючи з 16:00 на площі Маяковського відбудеться інтерактивна програма, з хореографічними та вокальними постановами, казковими перевтіленнями, демонстраціями мультиплікаційних зимових сюжетів та гумору. Також розпочне свою роботу «Новорічний ярмарок». Свої роботи представлять майстри прикладного мистецтва та художники міста. Для любителів робити яскраві фото на згадку буде встановлена тематична фотозона. Також працюватиме окрема локація з чаєм та кавою.

Саму Новорічну Ялинку офіційно відкриють о 17:00, після чого, дітей та дорослих чекатимуть веселі розваги у спеціальних зонах, яскраві виступи талановитої творчої молоді Запоріжжя та багато іншого.

Крім того, 19 грудня з 16:30 та протягом новорічних свят кожен житель та гість міста матиме унікальну можливість завітати в гості до Святого Миколая. На площі Маяковського у своєму яскравому будиночку в ці дні городян чекатиме Святий Миколай зі своїми казковими помічниками. Кожен бажаючий матиме змогу розповісти вірш чи заспівати пісню, отримати невеликий подарунок та зробити яскраві фото на згадку.

Також чекаємо запоріжців на цікавих святкових заходах у підвідомчих закладах культури. Більш детальна інформація за посиланням