У Запоріжжі перевіряють законність розміщення автозаправки

21.03.2019 17:04

Фахівці інспекції з благоустрою Запорізької міської ради провели перевірку щодо розміщення автозаправної станції за адресою вул. Олімпійська, 7а в Комунарському районі.

В ході обстеження інспектори виявили факт розміщення автозаправної станції на земельній ділянці, яка на даний час відноситься до комунальної власності. Дозвільні документи на розміщення об’єкта підвищеної небезпеки на час перевірки не були надані.

За результатами рейду до департаменту державної архітектурно-будівельної інспекції в Запорізькій області було надіслано відповідний запит щодо наявності реєстраційних документів, які дають право на виконання підготовчих та/або будівельних робіт на зазначеній території. Крім того, ведеться перевірка наявності дозволу на розміщення автозаправної станції.

Також інспекція з благоустрою надіслала лист до Запорізької місцевої прокуратури № 2 та Комунарського відділення поліції Дніпровського відділу поліції з метою проведення перевірки у відповідності до наданих повноважень. Питання законності розміщення автозаправки знаходиться на особистому котролі першого заступника міського голови Сергія Мішка.

Спільно з фахівцями департаменту комунальної власності та приватизації міської ради на цій же ділянці встановлено факт самовільного розміщення конструкції рекламного характеру. Власнику пропонується провести демонтаж конструкції в добровільному порядку. У разі невиконання вимоги примусовий демонтаж конструкції здійснить КП «Градпроект».