У Запоріжжі підіб'ють підсумки фотоконкурсу до Дня довкілля

19.04.2019 11:15

23 квітня у приміщенні виставкового залу Запорізької обласної організації національної спілки фотохудожників України підведуть підсумки ХVІІІ фотоконкурсу «Іншої землі у нас не буде, нам треба нашу зберегти», який щорічно проводиться до Дня довкілля.

Фотовиставка-конкурс «Іншої землі у нас не буде, нам треба нашу зберегти» заснована Запорізькою міською радою, управлінням з питань екологічної безпеки міської ради, Запорізькою обласною організацією національної спілки фотохудожників України та асоціацією «Екологічна освіта».

Мета конкурсу – привернути увагу громадськості до історико-культурної та природної спадщини Запоріжжя та її сучасного стану; сприяння виявленню в нашому місті унікальних і неповторних пам’яток та об’єктів природи, творінь людських рук на запорізькій землі; підвищення екологічної свідомості населення, позитивного впливу на світогляд містян щодо відносин з природним середовищем, залучення фотомитців до пропаганди екологічних знань засобами фотографії.

До участі у фотоконкурсі були запрошені як учні та студенти, так і громадські та професійні об’єднання, мешканці та гості міста.

Умови фотоконкурсу не обмежували авторів у виборі сюжетів. Це теми благоустрою та ландшафтного дизайну міста, співпраця і конфлікт людини з природою.

Були запропоновані наступні теми робіт:

  • Любий серцю рідний край;
  • Краса і біль землі моєї;
  • Казкове диво зеленого світу.

Підсумки конкурсу будуть підбиті 23 квітня у приміщенні виставкового залу Запорізької обласної організації національної спілки фотохудожників України за адресою: м. Запоріжжя, пр. Соборний, 159. Фотомитці, які посіли призові місця в тематичних номінаціях, а також переможці конкурсу «Симпатії глядачів виставки», будуть відзначені дипломами та подарунками. Початок заходу о 16.00.