В Олександрівському районі Запоріжжя триває ремонт тротуарів

19.04.2019 13:00

Цього року в Олександрівському районі заплановано ремонт тротуарів на площі понад 2 тис. кв. м. Вже визначені найбільш аварійні ділянки, фахівці КП «ЕЛУАШ» приступили до першого етапу робіт.

Першим цього року в Олександрівському районі фахівці КП «ЕЛУАШ» реконструюють тротуар по вулиці Першій ливарній. Сьогодні вони вже приступили до укладання асфальтобетонного покриття. Роботи виконуються на площі 400 кв. м. 

- Перед початком робіт ми визначили найбільш проблемні ділянки і виконаємо ремонт саме на них. Тротуар на вулиці Першій ливарній був у поганому стані. Тут складно було пройти, не кажучи вже про те, щоб проїхати з візком. Ремонт тут почався минулого тижня. Через погодні умови на кілька днів роботи були призупинені. Але сьогодні робітники вже приступили до асфальтування. Всього на перший етап ремонту тротуарів у районі виділено з міського бюджету 2 млн грн. Після завершення робіт на Першій ливарної продовжимо на вулицях Олександрівській, Дніпровській, Троїцькій, Шкільній. За планом до кінця травня завершимо перший етап ремонту тротуарів. Далі проведемо тендер і, думаю, до середини липня закінчимо всі заплановані роботи, - розповів голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Олександрівському району Валерій Мостовий.

На вулиці Першій ливарній комунальники зняли старий асфальтобетон, зробили вирівнюючий шар з відсіву, замінили 350 погонних метрів бордюру і укладають нове асфальтобетонне покриття. Всього на цій вулиці буде укладено 65 тонн асфальтобетону.