Запоріжці зможуть користуватися проїзними на 3 види комунального транспорту

22.04.2019 14:28

У Запоріжжі з’являться проїзні квитки на три види комунального громадського транспорту. Для цього сьогодні на виконкомі була затверджена кількість поїздок у міських автобусах, тролейбусах та трамваях. Це необхідно для розрахунку вартості проїзних на автобуси та всі три види муніципального транспорту.

Донедавна запоріжці могли придбати місячні проїзні квитки лише на трамвай та тролейбус. У зв’язку з реалізацією міської програми розвитку комунального громадського транспорту у Запоріжжі вже працюють десятки великих автобусів.

- За останні три роки ми придбали 95 автобусів великої місткості. Було створено 9 маршрутів, які обслуговують ці автобуси. Тому виникла необхідність ввести проїзні не лише для трамваїв, тролейбусів, а й для комунальних автобусів. Вважаю, що це правильне рішення, адже буде зручно городянам, - зазначив Володимир Буряк.

У результаті вже досить скоро запоріжці зможуть придбати проїзні на один, два, або три види комунального громадського транспорту (автобус, трамвай, тролейбус).