Запоріжців запрошують підтримати «Металург» у найважливішому матчі сезону

20.05.2019 13:34

Сьогодні на «Славутич-Арені» відбудеться найважливіший матч для запорізького клубу в боротьбі за вихід в Першу лігу. Суперник «Металурга» - ФК «Мир» з Горностаївки.

«Металургу» вдалося виконати потужний ривок у весняній частині чемпіонату, вигравши сім з восьми матчів турніру. Єдина осічка трапилася в Кременчуці. Запорізький клуб йшов «зимувати» на четвертій сходинці чемпіонату, однак зараз наша команда дуже близька до своєї мети - зайняти друге місце, яке дозволить запоріжцям претендувати на підвищення у класі. Підопічні Олега Тарана можуть вирішити всі питання прямо сьогодні ще за тур до закінчення чемпіонату.

Принциповості зустрічі додає статус суперника. Спочатку горностаївський «Мир» оформив перемогу над «Металургом» на своєму стадіоні 2:1, а потім вже в якості гостей повторили успіх на «Славутич-Арені». Остання зустріч стала дуже спекотною у всіх сенсах: десять жовтих і дві червоні картки, провокаційні танці Бойко, непростий «від'їзд «Миру» з меж запорізького стадіону. Всі ці фактори свідчать про те, що сьогоднішній прийом гостей буде особливим. Найголовніше - це результат, який дозволить запорізьким футболістам сконцентруватися на перехідних матчах вже сьогодні, але для цього необхідно перемагати.

Традиційно за годину до початку матчу всіх відвідувачів «Славутич-Арени» очікують різні конкурси з подарунками та сюрпризами. Сама гра стартує рівно о 19:00. Містян запрошують на стадіон підтримати МФК «Металург» у найголовнішій грі сезону.