У Запоріжжі відбулося засідання міської молодіжної ради

21.05.2019 16:58

Сьогодні у великій залі Запорізької міської ради відбулася 31 сесія міської молодіжної ради. На порядку денному молодіжної сесії 9 питань. Серед головних: звіт про роботу в міжсесійний період у квітні-травні поточного року, звіт постійної комісії з масових заходів, результати аналізу проблем молоді тощо.

У роботі сесії взяв участь заступник міського голови Анатолій Пустоваров. Він відзначив високу ефективність та злагодженість роботи молодіжної ради.

- Дуже приємно бачити як злагоджено працюють молодіжні депутати, молодіжна рада дуже активна. Важливо те, що за молодіжні заходи, за акценти молодіжного руху дійсно відповідає молодь нашого міста. Ми максимально прислуховуємось до вас, до вашої думки стосовно всіх питань. Дивлячись на наш молодіжний календар поточного року, бачу дуже гарні напрацювання, але по деяких напрямках молодь могла б бути більш активною. Це наше з вами завдання, щоб більше молодих дівчат та хлопців долучалися до нових ініціатив. Це стосується не лише розважальних заходів, а й соціальних проектів, - зауважив Анатолій Пустоваров.

Анатолій Пустоваров привітав депутатів молодіжної ради з початком літнього періоду та відзначив, що на Запоріжжя чекає новий масштабний фестиваль.

- Нам вдалося затягти новий фестиваль електронної музики до Запоріжжя, який відбуватиметься на аеродромі в Широкому. У ньому візьмуть участь світові зірки. Я пам’ятаю як два роки тому на молодіжній раді один із депутатів це питання підіймав. І ось найпотужніший фестиваль електронної музики відбуватиметься у Запоріжжі. Хочу побажати вам наснаги, не зупиняйтесь, - сказав Анатолий Пустоваров.

Також заступник міського голови вручив посвідчення депутатів і нагрудні знаки новообраним депутатам молодіжної ради.

У роботі сесії взяли участь представники молодіжних організацій міста, кандидати в депутати міської молодіжної ради, представники громадських об'єднань, діяльність яких спрямована на розвиток молодіжного руху в Запоріжжі.

Депутати молодіжної ради підбили підсумки найбільш знакових молодіжних подій, які відбулись в поточному році, та розглянули проміжні результати підготовки до масових заходів, що відбудуться влітку. Крім цього, депутати розглянули проблемні питання, які виявляються в ході роботи з молоддю вишів та підприємств. Серед них – профорієнтація, трудове забезпечення, пільговий проїзд студентства та учнівської молоді тощо.