У парку «Дубовий гай» оновлюють атракціони

12.07.2019 13:35

У запорізькому Центральному парку культури і відпочинку «Дубовий гай» за рахунок власних оборотних коштів ведеться системна робота з благоустрою території та реконструкції атракціонів. Цього року був відреставрований колонний вхід, працює програма з відновлення атракціонів, а також силами працівників парку вдалося звільнити територію від амброзії. Сьогодні на атракціоні «Автодром» почали працювати 4 машинки, які пройшли реконструкцію.

У парку «Дубовий гай» працює 16 атракціонів. Всі вони, за словами керівника парку Олега Комаренка, пройшли капітальний ремонт і мають оновлену ходову частину. Сьогодні на одному з найпопулярніших атракціонів - «Автодром» - почали працювати 4 машинки після капітального ремонту.

- Ремонт кожної машинки обійшовся нам у 10 тисяч гривень. Тепер в машинках нові двигуни, нові гальма, новий бампер, відреставровані кузов та сидіння. Інші 4 машинки ми відремонтуємо до кінця року. Таким чином рухомий склад «Автодрому» у нас буде повністю оновлений. Всі ремонти ми робимо за рахунок коштів, які заробляє парк. Цього року на ремонти та благоустрій ми вже витратили близько півмільйона гривень, - розповів Олег Комаренко.

Парк «Дубовий гай» був відкритий у 1959 році. 1 вересня він відзначатиме 60 років з дня заснування. Як зазначив Олег Комаренко, готуючи парк до цієї події, була проведена реконструкція колонного входу по світлинах 1959 року. А завдяки тому, що в парку діє програма по відновленню атракціонів - всі вони є технічно справними і безпечними. Крім цього, в планах адміністрації до 1 вересня зробити сучасну підсвітку одного з мостів парку.