Президент України Володимир Зеленський оцінив будівництво пасажирського терміналу запорізького аеропорту

18.07.2019 19:15

Під час робочої поїздки Президент України Володимир Зеленський на запрошення міського голови Володимира Буряка відвідав будівництво нового пасажирського терміналу Міжнародного аеропорту «Запоріжжя». Міський голова ознайомив Голову держави з ходом робіт.

Володимир Зеленський позитивно оцінив запорізьке будівництво. Президент України відзначив, що новий термінал запорізького аеропорту сучасний та гарно виглядає. Висловив думку, що коли в Україні щось будується, то це дуже добре.

Найголовніше для запоріжців, що Голова держави пообіцяв допомогти у вирішенні низки бюрократичних питань на рівні Києва. Це необхідно для продовження реалізації програми розвитку Міжнародного аеропорту «Запоріжжя».

Міський голова Володимир Буряк відзначив, що Володимир Зеленський став першим Президентом України, який побував на будівництві терміналу, та запросив його на відкриття після завершення будівельних робіт.

Нагадаємо, будівництво терміналу розпочалося у грудні 2017 року. Роботи мають завершитися наприкінці поточного року. Площа нового терміналу складатиме понад 12 тисяч квадратних метрів, пропускна здатність – 400 пасажирів на годину.

Міський голова прокоментував подію на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук».