У міському центрі зайнятості розповіли про найзатребуваніші професії

14.08.2019 16:30

Найбільший попит роботодавців спостерігається на кваліфікованих робітників з інструментом – слюсарі, електрогазозварники, електромонтери, та на робітників з обслуговування - токарі, машиністи насосних установок, оператори верстатів з програмним керуванням, машиністи крана (кранівники), машиністи-оператори, фрезерувальники та інші.

Залишається високим попит на професіоналів та фахівців з досвідом роботи - бухгалтерів, медичних сестер, вихователів, лаборантів (освіта), фахівців, економістів, інженерів різних галузей, спеціалістів державної служби, вихователів дошкільних навчальних закладів.

Про це розповів директор Запорізького міського центру зайнятості Олександр Мотовиця – за 7 місяців більше двох тисяч роботодавців надали 9 528 вакансій.

- Результативність роботи служби зайнятості напряму залежить від ефективної співпраці з роботодавцями. Служба зайнятості вдосконалює форми роботи та запроваджує нові сервісні послуги, які дають можливість отримати послуги в режимі он-лайн. Ми прагнемо надавати роботодавцям якісні послуги та допомагати підбирати працівників, яких вони потребують, - зазначив очільник міського центру зайнятості Олександр Мотовиця.