Володимир Буряк залучив запорізьких рятувальників для допомоги поліції

14.08.2019 18:15

У зв'язку з капітальним ремонтом дорожнього покриття на автотранспортному переїзді через греблю «Дніпрогесу» внесені зміни в рух транспорту. Зокрема в період ремонту будуть перекриті 2 смуги з 4. Ця схема руху в повному обсязі запрацює з завтрашнього дня. В результаті збільшується навантаження і на мости Преображенського.

У цій ситуації багато залежатиме від роботи поліції з організації руху транспорту на греблі «Дніпрогесу» і мостах Преображенського. Проблеми можуть виникнути через поломки транспортних засобів на мостах і греблі. Аби цього уникнути необхідно забезпечити оперативну евакуацію такого транспорту, щоб він не перекривав смугу руху. У поліції повідомили, що для цього їм необхідна підтримка міста.

Для вирішення цього питання міський голова Володимир Буряк звернувся за допомогою до керівництва Головного управління ДСНС в Запорізькій області. Адже саме це управління має спеціальну техніку для цього.

Рятувальники відреагували на ситуацію і обіцяли допомогти місту. ГУ ДСНС в Запорізькій області організує цілодобове чергування спеціального тягача в одній з пожежних частин, що знаходиться в Дніпровському районі. У разі виникнення аварії, поломки транспорту на мостах Преображенського або греблі тягач можна буде оперативно залучати для евакуації транспорту.