В школу тепер можна дістатися за півціни

07.09.2017 15:50

Запорізькі школярі в робочі дні, з понеділка по п'ятницю, можуть їздити в громадському транспорті за півціни. Відповідні зміни в договорі з перевізниками вже підписані і вступили в силу.

Це питання обговорювалося в ході сьогоднішньої оперативної наради під головуванням міського голови Володимира Буряка.

- Запорізькі школярі мають право їздити в громадському транспорті за півціни. Таке рішення прийняте виконавчим комітетом Запорізької міської ради. Завдання управління транспорту - контролювати виконання цього рішення, - сказав Володимир Буряк.

Нагадаємо, в серпні виконавчий комітет Запорізької міської ради прийняв рішення про внесення змін до договорів, укладених з автотранспортними підприємствами, що здійснюють перевезення пасажирів на маршрутах громадського транспорту в Запоріжжі. На сьогодні зміни внесені, підписані перевізниками і набули сили.

В управлінні з питань транспортного забезпечення та зв'язку міської ради відзначають, що з приводу цього рішення надходить багато дзвінків, звернень. Є вже і скарги щодо відмов окремих водіїв перевозити школярів з 50% знижкою.

У таких випадках запоріжці можуть звертатися на «гарячу» лінію управління з питань транспортного забезпечення та зв'язку міської ради з 8:15 до 13:00 за телефоном 787-50-89. При цьому необхідно повідомити місце, час і дату події, а також номер маршруту, номерний знак маршрутки, в якій це сталося.