З 2 вересня запоріжці зможуть скористатися додатковим катером

30.08.2019 17:00

З 2 вересня у вечірній час з Річкового порту на правий берег Дніпра відправлятиметься додатковий катер. Про це повідомив сьогодні міський голова Володимир Буряк.

З 28 серпня у Запоріжжі здійснюються річкові перевезення між Річковим портом та правим берегом Дніпра. Таке рішення було прийняте за ініціативи міського голови Володимира Буряка. Головна мета – спростити транспортне сполучення між різними берегами на період ремонту дороги на греблі «Дніпрогесу». Запоріжці користуються катерами безкоштовно. Витрати компенсує бюджет міста. Перевезення здійснюються з понеділка по п’ятницю.

Річкові перевезення вже за кілька днів стали популярними серед запоріжців. Особливо це стосується вечірнього часу. Для того щоб скористатися катером приходять сотні людей. Міська влада відреагувала на ситуацію.

- Запоріжці кажуть, що потрібен ще один рейс у вечірній час. Тому з 2 вересня з Річкового порту відправлятиметься додатковий катер. Адже розпочинається учбовий рік, а це не лише школи, а й вищі учбові заклади, - зазначив Володимир Буряк.

З 2 вересня у вечірній час тепер відправлятиметься ще один катер з Річкового порту. Час відправлення – 17:50. О 18:20 він відправлятиметься вже з правого берега до Річкового порту. Бажаючі також зможуть ним скористатися.

- Нагадаю, що також досягнуто домовленості з залізницею, що з 3 вересня додаткова електричка відправлятиметься у вечірній час з центру міста до Хортицького району. Збільшена кількість автобусів на маршрутах №№29, 39, 72, - сказав Володимир Буряк.