У Запоріжжі продовжуються кадрові зміни

10.09.2019 15:26

Вознесенівський район очолив Олександр Ніколаєнко. Сьогодні його представив колективу районної адміністрації міський голова Володимир Буряк. Поставив завдання – перетворити Вознесенівський район на кращий у місті.

Розпорядження про призначення нового голови Вознесенівського району підписане 9 вересня. Олександр Ніколаєнко очолив район з 10 вересня. Міський голова Володимир Буряк наголосив, що чекає від нового керівника ефективної роботи.

- Вознесенівський район – один з центральних районів міста. Головне завдання – перетворити район на найкращий у місті. Покладаю велику надію на спільну роботу нового голови району та колективу районної адміністрації. Підкреслю, очільник району – людина, яка повинна знати всі проблеми людей, вирішувати їх, спілкується з людьми, - зазначив Володимир Буряк.

Міський голова відзначив, що новому керівнику району мають допомогти ефективно працювати робітники районної адміністрації. Адже саме вони знаходяться на передньому краї спілкування з людьми, вирішення важливих для запоріжців питань.

Нагадаємо, нещодавно було змінено і голову Дніпровського району. Міський голова наголосив, що кадрові зміни будуть продовжуватися. І для цього є причини.

- Хочу наголосити, що ці рішення прийняті не тому, що я погано відношуся до цих людей. Просто не всі можуть ефективно працювати на керівних посадах. Низка кадрових змін буде продовжуватися. Вона торкнеться не лише райадміністрацій, комунальних підприємств, а й департаментів і інших структур міської влади, - сказав Володимир Буряк.

Міський голова прокоментував призначення на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук»