Юні запорізькі спортсмени представлять свої досягнення на яскравому шоу

11.09.2019 16:47

15 вересня в Палаці спорту «Юність» відбудеться масштабне спортивне шоу «Запорізький спорт - будемо знайомі!». Юні запоріжці зможуть обрати для себе відповідний вид спорту, а також подивитися феєричні виступи вихованців міських ДЮСШ.

В організації та проведенні заходу візьмуть участь понад 1000 спортсменів з 20 міських дитячо-юнацьких спортивних шкіл Запоріжжя, тренерів-викладачів та волонтерів. Вони підготують показові виступи з дисциплін, на яких спеціалізуються їхні заклади.

Також у рамках свята буде проходити спорт-шоп, де відвідувачам презентують понад 30 видів спорту, що культивуються в місті Запоріжжя. Всі охочі зможуть отримати консультації професіоналів та записатися в обрану секцію.

Щоб отримати запрошення на шоу, необхідно зробити спортивну вправу (підтягування, віджимання, присідання, пробіжка та інше) та викласти відео з тегом #ставайспортивним2019 на своїх сторінках у соціальних мережах. Телефон для довідок: 068-961-63-88.

Захід відбудеться 15 вересня у Палаці спорту «Юність». Спорт-шоп розпочне свою роботу о 15:00. Яскраве шоу від вихованців ДЮСШ відбудеться о 17:00.