Юні запорізькі спортсмени представили свої досягнення на яскравому шоу

16.09.2019 14:21

15 вересня в Палаці спорту «Юність» відбулося масштабне спортивне шоу «Запорізький спорт - будемо знайомі!». Юні запоріжці мали можливість обрати для себе відповідний вид спорту, а також подивитися феєричні виступи вихованців міських ДЮСШ.

В організації та проведенні заходу взяли участь понад 1000 спортсменів з 20 міських дитячо-юнацьких спортивних шкіл Запоріжжя, тренерів-викладачів та волонтерів. Вони підготували показові виступи з дисциплін, на яких спеціалізуються їхні установи.

Також в рамках свята відбувся спорт-шоп, де відвідувачам представили понад 30 видів спорту, що культивуються в місті Запоріжжя. Всі бажаючі змогли отримати консультації фахівців і записатися в обрану секцію.

Цікаво - щоб потрапити на шоу, необхідний було зробити спортивну вправу (підтягування, віджимання, присідання, пробіжку і т.д.) і викласти відео з хештегом #ставайспортивним2019 на своїх сторінках в соціальних мережах.

Кращих спортсменів та їхніх тренерів представники міської влади нагородили дипломами, грамотами та подарунками.

- Наше головне завдання, щоб кожна дитина знайшла собі спортивне заняття до смаку, адже спорт є дуже важливим для гармонійного розвитку тіла й особистості в цілому. Існує профорієнтація, а в нас сьогодні спортивна орієнтація - ми побачили у всій красі більше 30 видів спорту. Таким чином, діти-глядачі зможуть вибрати собі спорт до душі. Я впевнений, що в такій здоровій конкуренції ми зможемо зробити ще кілька кроків вперед в плані розвитку запорізького спорту, - сказав заступник міського голови Запоріжжя Анатолій Пустоваров.