В управлінні соцзахисту населення впроваджують новітні технології

18.09.2019 11:15

Напередодні опалювального сезону, заступник міського голови Анатолій Пустоваров відвідав управління соціального захисту населення у Дніпровському районі. Мета поїздки – ознайомлення з організацією роботи управління щодо монетизації субсидій та пільг окремим категоріям громадян в опалювальний сезон 2019-2020 років, удосконалення роботи з особами з інвалідністю, з внутрішньо переміщеними громадянами, багатодітними сім’ями, постраждалими від аварії на ЧАЕС.

Особливу увагу заступник міського голови приділив впровадженню сучасних технологій, які дозволяють оптимізувати роботу по наданню населенню соціальних послуг.

Заступнику міському голові були презентовані програми:

«Онлайн запис на прийом до управління», що дає змогу мешканцям району записатись на прийом до спеціалістів через сайт управління на зручний для них час та дату;

«Реєстр ЧАЕС», його створення дає змогу отримати всебічну інформацію про кожного ліквідатора аварії на ЧАЕС та членів його родини, а також скоротити час на формування різноманітної інформації.

В ході робочої поїздки обговорили й інші нагальні питання соціального захисту населення району. Поставлено завдання - створити максимально комфортних умов для населення при оформленні субсидій в опалювальний період 2019-2020 р.р., які дозволять уникнути черг та зменшити час перебування громадян в управлінні, продовжувати впроваджувати в роботу управління сучасні технології, які прискорять процес отримання соціальних допомог.