Запорізька сім’я відсвяткувала діамантове весілля

20.09.2019 12:00

20 вересня 1959 року одружилися Григорій Левкович Лівошко та Лідія Петрівна Баталова. Сьогодні сім’я святкувала діамантове весілля. Урочистий захід відбувся у Центральному РАЦСі на майдані Пушкіна. На запрошення сім’ї Лівошко привітати їх з такою непересічною подією прийшов і міський голова Володимир Буряк.

Григорій Левкович Лівошко та Лідія Петрівна Баталова одружилися 60 років тому. За десятиліття,  проведені разом, вони змогли зберегти своє кохання, що й підтвердили сьогодні, під час урочистої церемонії у РАЦСі.

Вони виховали двох прекрасних синів. У них двоє онуків та онучка, два правнуки та дві правнучки. Відзначимо, 1 вересня Лідії Петрівні виповнилося 80 років. Григорію Левковичу 82 роки.

Родичі прийшли привітати їх зі святом. Запросили на нього й міського голову Володимира Буряка, який прийшов привітати молодят не з пустими руками. Спілкуючись з Григорієм Левковичем та Лідією Петрівною, міський голова відзначив, що своїм подружнім життям вони подали приклад іншим, показали, що їх кохання непідвладне часу.

- Хочу подякувати за запрошення на ваше сімейне свято. Сьогоднішня подія для мене також дуже хвилююча. Адже зовсім скоро мої батьки святкуватимуть 60-ту річницю шлюбу, - зазначив Володимир Буряк.

Після привітань від міського голови учасники заходу перейшли до зали урочистостей, де відбулась церемонія, присвячена їх діамантовому весіллю. Сім’ї вручили свідоцтво про 60 років у шлюбі. Завершив свято танок молодих.

Міський голова прокоментував подію на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук»