Вже завтра запоріжці зможуть висловити свою думку з приводу формування бюджету

18.10.2019 09:00

У суботу, 19 жовтня, в Запоріжжі розпочинається реалізація соціологічного проєкту «Формуємо бюджет разом!». Опитування проходитиме з 19 по 25 жовтня. Першими своє бачення бюджету міста зможуть висловити мешканці Хортицького району.

У нашому місті вже завтра стартує соціологічний проєкт «Формуємо бюджет разом!», ініціатором якого став міський голова Володимир Буряк. Опитування проходитиме з 19 по 25 жовтня.

Запоріжців запрошують взяти участь в опитуванні, яке проходитиме у форматі персонального інтерв’ю. В анкеті 32 тематичних запитання. Відповівши на запитання, містяни зможуть висловити свою думку про пріоритети, які мають бути у бюджеті наступного року. Міська влада обіцяє врахувати отриману інформації у роботі при формуванні бюджету міста на 2020 рік.

У місцях опитування будуть встановлені спеціальні палатки. Першим його проводитимуть у Хортицькому районі 19 жовтня. 20 жовтня опитування пройде у Дніпровському районі, 21 жовтня у Заводському. З датами опитувань та місцями проведення можна ознайомитися у прикріпленому файлі. Відзначимо, також намет вдень щоденно буде встановлено на бульварі Шевченка біля "Годинника закоханих".