Запоріжці вносять пропозиції щодо формування бюджету

21.10.2019 11:48

З 19 жовтня у Запоріжжі розпочалася реалізація соціологічного проєкту «Формуємо бюджет разом!». 19 та 20 жовтня опитування відбулося відповідно у Хортицькому та Дніпровському районах міста.

У нашому місті продовжується реалізація соціологічного проєкту «Формуємо бюджет разом!», ініціатором якого став міський голова Володимир Буряк. Опитування проходитиме з 19 по 25 жовтня. В опитуванні вже взяли участь сотні мешканців Хортицького та Дніпровського районів. Сьогодні воно проходитиме у Заводському районі. Також ще один намет продовжить працювати до 25 жовтня на бульварі Шевченка, біля «Годинника закоханих».

Запоріжців запрошують взяти участь в опитуванні, яке проходить у форматі персонального інтерв’ю. В анкеті 32 тематичних запитання. Відповівши на них, містяни зможуть висловити свою думку про пріоритети бюджету наступного року. Міська влада врахує отриману інформацію у роботі при формуванні бюджету міста на 2020 рік.

В місцях опитування встановлюють спеціальні палатки. З датами опитувань та місцями проведення можна ознайомитися у прикріпленому файлі.