«Вельтум-Запоріжжя» продовжить надавати послуги з вивезення побутових відходів у наступному році

28.10.2019 15:34

У Запоріжжі визначили виконавця послуги з вивезення твердих побутових відходів у наступному році. За результатами конкурсного відбору ТОВ «Вельтум-Запоріжжя» отримало найвищу кількість балів.

1 січня 2020 року завершується термін дії договору на вивезення твердих побутових відходів з компанією «Вельтум-Запоріжжя». Відповідно до законодавства, конкурс на призначення нового виконавця послуги проводиться за два місяці до завершення діючого договору. У Запоріжжі відбулось засідання конкурсної комісії, яка розглянула пропозиції учасників. Про це розповів заступник міського голови Олексій Бородай під час засідання виконавчого комітету Запорізької міської ради.

На конкурс подали документи 3 компанії - «Умвельт-Україна», «Екотехнологічна компанія «Гранік» та ТОВ «Вельтум-Запоріжжя». Переможця обирали за 10 критеріями, визначальними були наявність бази, спеціальної техніки та достатньої кількості робітників, ціна за послугу. Переможцем визначено компанію «Вельтум-Запоріжжя». Вона продовжить надавати послуги запоріжцям наступного року.