До уваги об’єктів господарювання Запоріжжя

11.11.2019 15:50

З серпня поточного року Кабінет Міністрів України вніс зміни до Порядку повідомної реєстрації галузевих (міжгалузевих) і територіальних угод, колективних договорів, змін і доповнень до них.

Головною метою вищезазначеної Постанови є спрощення процедури повідомної реєстрації угод (договорів), змін і доповнень до них, інформування про сферу дії угод.

На території Запоріжжя повідомну реєстрацію угод (договорів), змін і доповнень до них здійснює  управління з питань праці Запорізької міської ради.

Управління, як реєструючий орган, оприлюднює на офіційному веб-сайті Запорізької міської ради та щомісяця  оновлює реєстр галузевих (міжгалузевих), територіальних угод, колективних договорів, змін і доповнень до них, їх текст, рекомендації щодо редагування угоди (договору) відповідно до вимог законодавства.

Ознайомитися з Реєстром галузевих (міжгалузевих) і територіальних угод, колективних договорів, змін і доповнень можливо на офіційному веб-сайті Запорізької міської ради: Влада → Оголошення → Праця та зарплата.