Володимиру Буряку вручили орден “За заслуги перед Запорізьким краєм”

06.12.2019 12:45

7 грудня тисячі представників громад України відзначають державне свято – День працівників місцевого самоврядування. Сьогодні, напередодні свята, у великій залі міськради зібрались на урочистий захід працівники органів місцевого самоврядування Запоріжжя різних рівнів.

До колег звернувся з теплою промовою Запорізький міський голова Володимир Буряк.

- Дуже приємно сьогодні розділити з вам професійне свято. Найперше хочу всім подякувати за роботу. Сумлінну, копітку роботу, яка, може, й непомітна на перший погляд, але дуже важлива. Ви, як представники громади, тримаєте постійний зв'язок між запоріжцями і владою. Тож так тримати й надалі! Дай, боже, нам всім і нашому місту добра і благополуччя, - сказав Володимир Буряк.

Міський голова вручив пам’ятні медалі “За бездоганну службу”, Почесні грамоти і Подяки виконкому Запорізької міської ради кращим працівникам управлінь і департаментів, апарату міськради, а також райадмінстрацій міста.

З поздоровленнями завітав до міських колег голова Запорізької обласної ради Григорій Самардак. Він відзначив, що громада – це велика сила, і побажав усім стабільності в роботі. Наостанок голова обласної ради виконав приємну місію – під тривалі оплески залу вручив Запорізькому міському голові Володимиру Буряку орден “За заслуги перед Запорізьким краєм” II ступеня.