Перший міський благодійний марафон вже зібрав понад 300 тисяч гривень

06.12.2019 15:53

Цього року у Запоріжжі пройшов перший міський благодійний марафон до Дня Збройних Сил України. Його мета – збір коштів для допомоги учасникам АТО/ООС, членам сімей загиблих. Його було організовано за підтримки міського голови Володимира Буряка.

Цього року учасники АТО звернулися до міського голови Володимира Буряка з проханням провести у Запоріжжі перший міський благодійний марафон до Дня Збройних Сил України. Володимир Буряк підтримав цю ідею. Сьогодні телевізійний марафон відбувся у кіноконцертному залі ім. Довженка. Однак збір коштів розпочався раніше.

Серед запрошених на захід учасники АТО/ООС, волонтери, члени сімей загиблих, військовослужбовці, представники обласної та міської влади. До присутніх звернувся міський голова Володимир Буряк, який подякував військовим, волонтерам за їх подвиг, внесок у збереження незалежності України.

- Без вас не було б мирного життя у Запоріжжі. Велика вдячність за це Збройним Силам України, Національній гвардії України, волонтерам, всім тим людям, які допомагали та допомагають нашим військовим, - сказав Володимир Буряк.

Відзначимо, у Запоріжжі вже кілька років діє міська програма шефської допомоги частинам Збройних Сил України, Національної гвардії України, правоохоронцям. Не залишилась міська влада осторонь і від проведення благодійного марафону. Міський голова Володимир Буряк передав організаторам сертифікат на 100 тисяч гривень.

Ці кошти підуть на допомогу ветеранам АТО, членам сімей загиблих. Загалом під час марафону вже зібрано понад 300 тисяч гривень. Збір коштів продовжується.

- Мені дуже хотілося б, щоб у нашій країні, не дивлячись на будь-які політичні зміни, ми продовжували послідовно шанувати Збройні Сили України, військових, всіх захисників нашої держави, - наголосив Володимир Буряк.