У Запоріжжі змінять схеми руху маршрутів № 31 та № 76

20.12.2019 15:58

На засіданні виконавчого комітету Запорізької міської ради були внесені зміни до автобусних маршрутів загального користування № 76 та № 31.

Як повідомляє управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради, з 23 грудня автобусний маршрут №76 працюватиме сполученням «вул. Розенталь – вул. Європейська - вул. Розенталь» з кільцевим рухом. Заїзд на вул. Олімпійську не здійснюватиметься.

З 24 грудня змінюється рух автобусного маршруту №31 «ТЦ «Епіцентр, Ашан» - Сімферопольське шосе». Відтепер замість вул. Запорізької маршрут проходитиме в обох напрямках руху по вул. Українській та Набережній магістралі.

Схема руху оновленого маршруту виглядає наступним чином: вул. Запорізька (зупинка: ТЦ «Епіцентр, Ашан») – Набережна автомагістраль – вул. Українська (зупинка: "Дитячий центр") - вул. Шкільна (зупинки: "Школа №1", "Гастроном") – вул. Фортечна (зупинка: "Школа №2") - пр. Соборний і далі за маршрутом. У зворотному напрямку рух так само здійснюватиметься через вулицю Українську та Набережну автомагістраль.