В Комунарському районі Запоріжжя з'явилася нова автобусна зупинка

27.12.2019 17:08

В Комунарському районі на вулиці Ситова встановили другу нову зупинку громадського транспорту. Раніше тут не були передбачені місця для зупинки автобусів, однак після продовження популярного маршруту номер 5 і 5 б така необхідність виникла.

Автобусну зупинку обладнали за всіма сучасними стандартами. Передбачили паркувальну кишеню для громадського транспорту, зупинний комплекс з сидіннями та навісом, тротуар, урну. Роботи виконували підрядники протягом двох місяців. На проектування та встановлення комплексу з міського бюджету виділили 750 тисяч гривень.

Раніше в цьому році на вулиці Ситова вже встановили першу додаткову зупинку. У 2020 році мають обладнати ще 3 таких комплекси по вулиці Європейській.

Необхідність таких зупинок виникла після продовження маршрутів автобуса №5 і №5 б.

-В 2018 вирішили продовжити ці маршрути, адже вони дуже популярні. Ці два автобуси з’єднують два великі райони. Тепер їх продовжили до кінцевої зупинки, тому вирішили зробити додаткові зупинкові місця. Зробили їх більш зручними та сучасними, - розповів начальник відділу житлово-комунального господарства Комунарської районної адміністрації Генадій Єланський.