Багатодітним запоріжанкам пропонують приміряти на себе нові образи

17.01.2020 11:05

Розпочато прийом заявок на участь у міському проєкті «НоваЯ». Жінки Запоріжжя отримають унікальний шанс відволіктися від повсякденних турбот та попрацювати над власним іміджем.

Міський проєкт «НоваЯ» присвячений Міжнародному жіночому дню. Його мета - розвантажити багатодітних матерів, створити для них атмосферу любові, вдячності, піклування та краси. У міському проєкті можуть взяти участь жінки, які потребують соціальної уваги та підтримки.

Учасницям пропонується змінити свій зовнішній вигляд, внутрішній стан та навчитися радіти кожному дню.

Проєкт буде проходити в три етапи:

  • відкриття - кулінарний майстер-клас;
  • другий етап - йоготерапія (психоемоційна розрядка учасниць проєкту);
  • завершальний етап - фінал (зовнішнє перевтілення, надання послуг з макіяжу та перукарського мистецтва) та урочисте привітання учасниць від керівництва міста.

Для участі у проєкті «НоваЯ» необхідно заповнити заявку за посиланням або принести її особисто  до управління по роботі з молоддю та сім’єю департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради за адресою: вул. Сталеварів, 30А, тел. 0689616388. Заявки приймаються до 14 лютого.

Організатори заходу - управління по роботі з молоддю та сім’єю департаменту спорту сім’ї та молоді Запорізької міської ради.