Володимир Буряк провів особистий прийом громадян

23.01.2020 15:50

Ремонт внутрішньоквартальних доріг, підпірної стінки та сходів. З цими та іншими питаннями запоріжці сьогодні звернулися на прийом до міського голови Володимира Буряка.

Міський голова Володимир Буряк провів черговий особистий прийом громадян. Вже традиційно більшість піднятих питань стосувалися житлово-комунального господарства. Зокрема ремонту внутрішньоквартальних доріг, сходів на прибудинковій території, підпірної стінки і так далі.

Біля будинку по вулиці Рекордній, 16 потребує ремонту внутрішньоквартальна дорога. Дорожнє покриття покрите ямами. Міський голова Володимир Буряк доручив включити ремонт дороги до плану робіт на 2020 рік.

У будинках по вулиці Звенигородській, 1, 3, 5, 7 проблема полягає в іншому. Будинки знаходяться трохи нижче рівня дороги. Необхідно відремонтувати сходи, які ведуть від дороги до будинків. Тут розташовано кілька таких сходових маршів. На даний момент сходинки практично зруйновані, відсутні перила. Також у незадовільному стані ділянки підпірної стінки.

- Ремонт сходових маршів та підпірної стінки включено до плану робіт на 2020 рік. Підготовлено проєктно-кошторисну документацію. Завдання департаменту з управління ЖКГ якнайшвидше оголосити та провести торги. Якщо це буде вчасно зроблено, то роботи мають розпочатися вже наприкінці березня – у квітні, - заявив Володимир Буряк.

Що стосується будинку по вулиці Нижньодніпровській, 4, то тут частина жителів не погоджується зі зміною керуючою компанії. Наголошують, що протокол зборів не підписували та не давали згоди на такий перехід.

- Згідно з законодавством мешканці будинку можуть більшістю обрати нову керуючу компанію, якщо не влаштовує діюча. Тобто для вирішення цього питання вам необхідно провести ще одні збори, де власники квартир більшістю голосів можуть прийняти рішення та обрати будь-яку керуючу компанію. Консультаційну допомогу з цього приводу ви можете отримати у департаменті з управління житлово-комунальним господарством, - зазначив Володимир Буряк.