Запорізька дитяча філармонія запрошує на концерт «Дивовижний Бетховен»

19.02.2020 15:45

26 лютого о 17:00 у концертному залі ім. М. І. Глінки відбудеться концерт Запорізької міської дитячої філармонії «Дивовижний Бетховен», присвячений 250-річчю від дня народження видатного німецького композитора-класика.

Концерт відбудеться за участю понад 180 учнів та викладачів мистецьких шкіл міста Запоріжжя, у виконанні яких прозвучать твори Людвіга ван Бетховена та його сучасників — Йозефа Гайдна, Вольфганга Моцарта та Франца Шуберта.

Цікаві історії з життя, геніальна музика, виконана на різних інструментах і в сучасних аранжуваннях, яскравий відеоряд не залишать байдужими дорослих та дітей.

Департамент культури і туризму міської ради запрошує всіх глядачів та шанувальників музичного мистецтва відвідати концерт Запорізької міської дитячої філармонії, який відбудеться у концертному залі ім. М. І. Глінки (проспект Соборний, 183). Вхід вільний.

Детальна інформація за посиланням: cultura.city/news/u-zaporizzi-vidbudetsa-koncert-miskoi-ditacoi-filarmonii-do-250-ricca-vid-dna-narodzenna-bethovena