Володимир Буряк висунув вимогу знизити закупівельні ціни на харчування дітей

26.02.2020 13:40

Міський голова Володимир Буряк доручив знизити закупівельні ціни на харчування дітей у школах та дитячих садках. З постачальниками, які поставлятимуть неякісні продукти або за завищеними цінами, договори повинні розриватися. Про це Володимир Буряк заявив на сьогоднішній сесії Запорізької міської ради.

Питання харчування дітей у школах та дошкільних навчальних закладах продовжує залишатися актуальним для запоріжців. Один з важливих аспектів – закупівельні ціни та якість харчування. На ситуацію відреагував міський голова Володимир Буряк, який доручив знизити закупівельні ціни на харчування дітей.

- Ціни мають бути знижені. У кожному районі поставив завдання створити комісії, які контролюватимуть якість харчування дітей. До них зможуть увійти батьки, представники громадськості, депутати. Доручив звернутися до Держуадитслужби для перевірки якості проведених тендерів, чи є там порушення, - сказав Володимир Буряк.

Про результати перевірки мають доповісти на профільній комісії та сесії міської ради. Міський голова наголосив, що у разі виявлення проблем щодо цін та якості харчування з постачальниками будуть розривати договори.