У Запоріжжі створили депутатську міжфракційну групу Володимира Буряка «Єднання»

26.02.2020 15:27

На сесії Запорізької міської ради оголосили про створення депутатської міжфракційної депутатської групи Володимира Буряка «Єднання». Відповідну заяву зробив депутат міської ради Геннадій Наумов.

На минулій сесії Запорізької міської ради, яка відбулася у січні, міський голова Володимир Буряк запропонував депутатам міської ради об’єднатися заради захисту інтересів Запоріжжя. Зробити це незалежно від політичної приналежності. Сьогодні низка депутатів заявила про підтримку цієї ідеї.

Депутат міської ради Геннадій Наумов відзначив, що за кілька років у Запоріжжі багато зроблено. Збудовано термінал аеропорту. Придбано великі автобуси. Реалізуються програма співфінансування ремонту житлових будинків та програма «Безпечне місто». Однак у міста є багато викликів, пов’язаних з фінансуванням ремонту доріг, медицини та іншого.

- Всі ці виклики лягають на плечі міського голови. Тому вважаємо за необхідне підтримати його, створивши міжфракційну депутатську групу Володимира Буряка «Єднання». Пропоную приєднуватися до неї. Наша спільна мета Запоріжжя – гарне місто з розвинутою економіко. Місто, з якого не хочеться виїжджати, - заявив Геннадій Наумов.

Очолив групу Геннадій Наумов. Заступник голови групи - Олег Корольов. Також мають право представляти групу Михайло Прасол, Дмитро Сірий. Депутатів закликали приєднуватися до створеної групи.

- Головне щоб депутати пам’ятали, що вони є саме депутатами від Запоріжжя, від тих територій, які вони представляють. Сьогодні є можливість об’єднатися незалежно від політичної приналежності. Не на часі сьогодні розділятися, потрібно єднатися, - зазначив Володимир Буряк.