Стартує міський фестиваль для учнів мистецьких шкіл

26.02.2020 17:50

З 1 по 10 березня у Запоріжжі триватиме міський фестиваль «Art- планета Z». Захід об’єднує 7 конкурсів з різних видів мистецтва.

Організатор фестивалю – департамент культури і туризму Запорізької міської ради.

Мета конкурсу – виявлення і підтримка талановитої молоді, популяризація кращих творів композиторів-класиків, сучасних авторів та творів українських композиторів.

Відкриває міський фестиваль конкурсом солістів з фаху фортепіано серед учнів мистецьких шкіл, що відбудеться 1 та 2 березня 2020 року о 10.00 на базі Запорізької дитячої музичної школи №2 (вул. Сталеварів, 17).

У конкурсі візьмуть участь 67 учнів фортепіанних відділень мистецьких шкіл Запоріжжя віком від 6 до 18 років. Конкурс відбуватиметься у п’яти вікових групах.

Гра солістів-інструменталістів відрізняється певною складністю, тому вимагає від юних виконавців високого рівня професійної підготовки, виконавської майстерності та сценічного досвіду.

До складу журі конкурсу запрошено провідних фахівців з фаху фортепіано Національної музичної академії України ім. П.І.Чайковського та Запорізького музичного училища ім. П.І. Майбороди.

Запрошуємо завітати на конкурс та насолодитись прекрасними виступами юних виконавців. Детальна інформація за посиланням.