Як проходитиме 49-та сесія Запорізької міської ради?

24.03.2020 09:23

25 березня відбудеться 49-та сесія Запорізької міської ради. Початок об 11.00. Місце проведення – велика зала міської ради.

На розгляд будe винесено питання, які стосуються різних сфер життєдіяльності міста. Зокрема планується внести зміни до програми галузі охорони здоров’я, якими будуть передбачене виділення коштів на фінансування заходів для попередження розповсюдження коронавірусу, лікування можливих хворих у Запоріжжі. Кошти будуть спрямовані на закупівлю медичного обладнання, індивідуальних засобів захисту та дезінфекції, забезпечення роботи лікарень, які будуть задіяні у відповідних заходах.

В умовах карантину, який оголошено не лише у Запоріжжі, а й в усій країні, сесія міської ради відбудеться з мінімальною кількістю учасників. Окрім учасників засідання, запрошені доповідачі, керівники департаментів, управлінь за тими напрямками, по яких розглядатимуться проєкти рішень під час сесії.

В умовах карантину на сесії не передбачена участь представників ЗМІ та громадськості. Єдиний виняток – працівники телеканалу Z (не журналісти), які забезпечуватимуть пряму трансляцію сесії міської ради для інформування запоріжців, а також ЗМІ. Всі бажаючі зможуть побачити пряму трансляцію сесії на телеканалі Z.