Комунальні служби Запоріжжя щодня проводять дезінфекцію парків

30.03.2020 14:34

У Запоріжжі триває боротьба з розповсюдженням коронавірусу. Так, працівники комунальних підприємств проводять дезінфекцію громадських місць. Щодня представники КП «Титан» обробляють п'ять головних парків Запоріжжя хлорним розчином.

На період карантину кожен день працівників КП «Титан» починається з дезінфекції. За допомогою 7 спеціально придбаних обприскувачів обробляється кожна лавка, дитячий або спортивний майданчик, всі об'єкти інфраструктури.

Представники підприємства «Титан» кажуть - спочатку застосовували інші заходи безпеки в парках, проте відвідувачі їх ігнорували.

- Спочатку вирішили огородити майданчики в парках від відвідувань. Щодня ми ставили огорожі, залишали оголошення про те, щоб відвідувачі обмежили свій доступ до цих об'єктів. Однак кожен день наші оголошення зривають, і ми розуміємо, що люди все одно відвідують парки і користуються майданчиками, лавками. Тоді вирішили, що потрібно знезаражувати поверхні, щоб хоча б якось мінімізувати ризики, - розповіла головний інженер КП «Титан» Інна Харитоненко.

За словами комунальників, щоденна дезінфекція проходить в парках Перемоги, Енергетиків, Вознесенівському, парку Металургів ім. Сацкого та в парку ім. Синенка. Для безпечної роботи всіх співробітників забезпечили масками та рукавичками.

Загалом підприємство працює в звичному режимі. Робітники продовжують підтримувати належний санітарний стан в парках та готувати міські фонтани до відкриття після зими.