У понеділок громадський транспорт у Запоріжжі продовжить працювати

05.04.2020 13:46

У понеділок громадський транспорт у Запоріжжі продовжить працювати. На маршрути вийдуть великі автобуси, маршрутки, трамваї, тролейбуси. Про це повідомив сьогодні на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» міський голова Володимир Буряк:

- Отримав від вас дуже багато повідомлень з приводу роботи громадського транспорту в Запоріжжі з понеділка.

Так, дійсно, за інформацією Міністерства охорони здоров’я, рекомендовано заборонити роботу транспорту, окрім трамваїв і тролейбусів. Розумію, що така вимушена міра певно правильна. Але! Водночас я знаю, що медикам, комунальникам, працівникам магазинів, аптек і взагалі тим, хто не має змоги працювати дистанційно, потрібно якось добиратися на роботу.

Тому, порадившись із юристами, я прийняв наступне рішення - завтра весь громадський транспорт виходить на маршрути! Керуюся Постановою Кабінету міністрів України від 02 квітня 2020 р. № 255.

Ще раз: завтра великі автобуси, маршрутки, трамваї та тролейбуси будуть працювати, як і раніше. Але, звертаю вашу увагу, що в транспорті можна знаходитися виключно в масці чи респіраторі. Закликаю всіх не виходити з дому без крайньої потреби!

Якщо Кабінет Міністрів видасть нову постанову - будемо збирати штаб та оперативно приймати відповідні рішення.

Про всі зміни буду одразу ж інформувати вас на своїй сторінці в «Фейсбуці».

Нагадаємо, у Запоріжжі працює офіційний Telegram-канал, присвячений інформуванню щодо боротьби з поширення коронавірусу. Приєднатися до офіційного Telegram-каналу COVID-19.ЗАПОРІЖЖЯ можна за посиланням https://t.me/covid_zp.