Володимир Буряк запропонує Уряду збільшити кількість категорій запоріжців, які під час карантину матимуть право користуватися громадським транспортом

08.04.2020 16:39

З 8 квітня проїзд у громадському транспорті у Запоріжжі здійснюється за спеціальними перепустками. Це зроблено для посилення карантинних заходів та на виконання Постанови Кабінету Міністрів України. Вона також визначила перелік громадян, які мають право на проїзд у громадському транспорті в умовах карантину. Однак існує необхідність розширити цей перелік. Таку думку висловив сьогодні міський голова Володимир Буряк на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук».

Запоріжці почали скаржитися на ситуацію, що склалася. Адже багато хто не має у результаті можливості користуватися громадським транспортом. Хоча це вкрай необхідно. Наприклад, для догляду за старенькими батьками, іншими родичами. Подібні звернення зокрема надходять і до міського голови Володимира Буряка.

Саме тому Володимир Буряк вже завтра планує підняти низку питань під час селектору з Прем’єр-міністром України Денисом Шмигалем. У тому числі й стосовно розширення переліку тих, кому можна користуватися громадським транспортом. Про це міський голова Володимир Буряк повідомив сьогодні на своїй публічній сторінці у соціальній мережі "Фейсбук". 

Міський голова також відзначив, що лікарні міста вже отримали 200 тисяч тришарових масок. Так, сьогодні додаткові засоби індивідуального захисту передали до 5-ї міської дитячої лікарні. У місті продовжується дезінфекція громадського транспорту, житлових будинків, контейнерів для сміття, зупинок громадського транспорту.