В Запоріжжі триває весняне прибирання

09.04.2020 16:25

В Запоріжжі продовжується благоустрій у Вознесенівському районі міста. Вже вивезено більше трьохсот тонн сміття, кількасот тонн минулорічного листя та кроновано більше двохсот дерев.

Сьогодні роботи ведуться в одному з дворів на вулиці Перемоги. Минулого року жителі прилеглих будинків звернулись до міської влади з проханням кронувати аварійні дерева. Роботи виконали оперативно, - кажуть місцеві мешканці.

За допомогою спеціальної установки гілля подрібнюють на тріски. Вони у найближчому опалювальному сезоні слугуватимуть паливом для однієї з котелень Запоріжжя.

Крім того, мешканці одразу кількох будинків звернулись з приводу прибирання території. Тут ще до початку карантину влаштували кілька суботників.

- Було доручення міського голови запланувати на початок цього року виконання робіт. Ми наприкінці 2019 року виконали кронування та видалення аварійно небезпечних дерев. Тепер плануємо на в’їзді біля Перемоги, 117  виконати поточний ремонт внутрішньоквартальної дороги. І, звичайно, по всій території району триває прибирання листя, подрібнення гілля, вивезення березневих ялинок, - розповів голова Вознесенівської райадміністрації Олександр Ніколаєнко.

Загалом з території Вознесенівського району вже вивезено 350 тонн сміття, більше 200 тонн минулорічного листя та кроновано 240 дерев. Ще приблизно 80 найближчим часом також кронують.