КП «Наше місто» продовжує ремонтувати житловий фонд навіть в умовах карантину

09.04.2020 17:16

Так, працівники комунального підприємства «Наше місто» виконують роботи з оновлення та реконструкції будинків, які знаходяться в їх обслуговуванні або в управлінні. Сьогодні, 9 квітня, почали плановий ремонт покрівлі п'ятиповерхівки на вул. Космічній, 100 б, що у Комунарському районі.

Старе покриття на даху цієї багатоповерхівки вирубали та вкрили поверхню мастикою. Далі робітники розкатали рулон та обпалили рубероїд газовим пальником. Розплавленою смолою міцно притиснули покриття до даху. Всього наклали два таких шари.

Загалом запланували замінити 70 квадратних метрів покрівлі у найбільш критичних місцях. Роботи налаштовані завершити найближчим часом. Якщо рівень оплат мешканців п'ятиповерхівки дозволить — замінять ще сотню метрів рубероїду.

- Місцеві жителі сплачують кошти, тож виконуємо поточні ремонти. Тут протікала покрівля, надходили скарги від місцевих жителів. Вони намагалися самостійно полагодити аварійну ділянку, але бажаного резутату зусилля не принесли. Тому, було ухвалене рішення виконати ремонтні роботи невідкладно, - розповів провідний інженер КП «Наше місто» Денис Хмиров.

Після відключення опалення у будинку також почалася планова підготовка інженерних мереж до нового сезону. Раніше за цією адресою вдалося частково замінити трубопровід холодної води та каналізації.