КП «Запоріжремсервіс» дезінфікує під’їзди та виконує ремонт багатоповерхівок

10.04.2020 15:50

Незважаючи на карантин, у Запоріжжі продовжується робота комунальних підприємств. У тому числі в штатному режимі працюють обслуговуючі компанії, що мають в управлінні багатоповерхівки міста. Окрім запланованих ремонтних робіт, комунальникам додалося роботи – тепер вони щодня проводять санітарні прибирання в під’їздах.

Вже кілька тижнів керуючі компанії прибирають та дезінфікують під’їзди у всіх районах міста. Працівники комунального підприємства “Запоріжремсервіс” виконують роботи у Заводському, Вознесенівському та лівобережній частині Дніпровського району. Це більше 800 будинків. Прибирання здійснюють щодня. Дезінфікують двері у під’їздах, перила, домофони, поштові скриньки.

- Бригади у нас виконують прибирання за допомогою садових обприскувачів, що містять хлор. Спочатку у нас були таблетки, які розчиняли у воді - це «Санідез», «Санітаб»,також ми використовували "Біохлор". На даний час у нас «Акваекм» - це препарат, який також містить хлор, сертифікований, з усіма документами, - розповів директор КП «Запоріжремсервіс» Сергій Ращепкін.

Окрім цього, працівники підприємства виконують поточні ремонти житлового фонду. Так, протягом трьох днів працюють в одному з будинків по вулиці Незалежної України. Мешканці скаржилися на протікання покрівлі. Тепер цю проблему усувають. Замінити планують близько 18 метрів зливових труб.

Актуальні новини про карантин - на офіційному Телеграм-каналі міьскої влади.