У Запоріжжі голова гаражного кооперативу відповість за звалище сміття

14.04.2020 16:18

У місті продовжуються рейди інспекції з благоустрою міської ради з метою усунення порушень правил благоустрою Запоріжжя. Цього разу представники інспекції виїхали на вулицю Волгоградську, 26. Жителі прилеглих багатоповерхівок скаржилися на засмічення території.

В одному з гаражних кооперативів на вулиці Волгоградській у Вознесенівському районі значний час не вивозили сміття. Через це біля баків утворилось стихійне звалище. Пакети та обгортки розлітаються територією всього кооперативу та біля прилеглих будинків.

Відповідальність за це несе голова гаражного кооперативу, який мав укласти договір на вивезення сміття з профільною компанією, але не зробив цього.

Інспекція з благоустрою, що виїхала на місце, склала на чоловіка адмінпротокол. Штраф призначатимуть члени адміністративної комісії міськвиконкому під час найближчого засідання.

Сам голова гаражного кооперативу свою вину визнає, обіцяє найближчим часом все прибрати.

- Здійснили виїзд до гаражного кооперативу, склали протокол на його директора про адміністративне порушення за статтею 152 Кодексу України "Про адміністративне порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів". Мінімальне стягнення - 850 гривень, максимальне – 1700, - розповів начальник міської інспекції з благоустрою Віталій Лисенко.