"Вельтум-Запоріжжя" зменшить кількість контейнерів там, де їх постійно псують

22.04.2020 17:25

Як повімомляє генеральний директор ТОВ «Вельтум-Запоріжжя» Ігор Бурчак, станом на 22 квітня зіпсовано вже 42 контейнери для сміття з початку року. Підприємство подало заяви за фактом підпалу баків до районних відділів поліції Запоріжжя для проведення розслідування.

Шкоди контейнерам завдають не тільки внаслідок підпалів, але й через їх неправильне використання, наприклад, завантаження листя, гілок, землі, будматеріалів. Підприємство «Вельтум-Запоріжжя» нагадує, що контейнери призначені виключно для твердих побутових відходів.

Внаслідок того що, чисельність зіпсованих баків надто велика і постійно збільшується, підприємство «Вельтум - Запоріжжя» змушене обмежити кількість контейнерів на тих майданчиках, де вони були спалені більше двох разів. Адже вартість одного контейнера - від 8 тисяч гривень.

Представники підприємства звертаються до запоріжців з проханням ставитися дбайливо до контейнерів для збору твердих побутових відходів. Адже чистота прибудинкової території залежить не тільки від своєчасного вивезення сміття, а й від цілих баків у достатній кількості. Підприємство «Вельтум - Запоріжжя» просить повідомляти про випадки навмисного знищення сміттєвих баків, підпалів, викидання в них будівельних відходів за телефоном 067-619-72-72, анонімність гарантують.