Муніципальний телеканал Z – лідер серед регіональних телеканалів

22.05.2020 10:34

Запорізький муніципальний телеканал Z продовжує лідирувати серед регіональних телеканалів за результатами моніторингу телевізійного перегляду. Про це свідчить моніторинг незалежної рейтингової агенції BIG DATA UA за підсумками квітня. Таким чином запорізький телеканал зберіг перше місце вже третій місяць поспіль. Це у черговий раз підтвердило, що телеканал Z успішно розвивається, набуває все більшої популярності серед глядачів.

Головним показником розвитку, роботи кожного телевізійного каналу є популярність серед телеглядачів. Для її визначення можна використовувати різні критерії. Однак серед найголовніших є показник частки перегляду.

Тим приємніше, що серед регіональних телеканалів України муніципальний телеканал Z за результатами квітня зайняв перше місце з показником частки перегляду 0,158%. Випередивши зокрема телеканали «Київ», «Донбас» та багато інших. Запорізький телеканал вже третій місяць поспіль зберігає за собою перше місце.

У жовтні 2016 року запорізький муніципальний телеканал отримав нову назву та фактично друге народження. Телеканал Z з самого початку позиціонував себе як інформаційний телеканал, орієнтований на запорізького глядача. За кілька років Z перетворився на справді сучасний телеканал, аудиторія якого постійно зростає. З повним правом можна сказати, що це стало можливим завдяки підтримці міського голови Володимира Буряка, депутатського корпусу.

За ці роки на телеканалі Z вдалося створити професіональний колектив, оновити матеріально-технічну базу. Створено нову сучасну студію. В оновленій студії інтегровані чотири основні знімальні зони. Тут є майданчики для ефірів новин та інформаційних програм, передбачені локації для проведення ток-шоу, а також записів інтерв'ю на різні теми. У студії встановлено нове сучасне світлове та інженерне обладнання, для інформаційного майданчика передбачена відео-стіна.

Підтримка з боку міського голови Володимира Буряка і депутатського корпусу, професійний колектив та надійна матеріально-технічна база дозволяють телеканалу успішно розвиватися. Серед останніх досягнень - телеканал Z розпочав трансляцію у цифровому форматі.

- Таке визнання є найкращим подарунком напередодні Дня журналіста. Окремі слова подяки міському голові Володимиру Буряку, депутатам міської ради. Спільними зусиллями ми довели, що муніципальний телеканал може гідно представляти Запоріжжя на національному рівні, - зазначив керівник телеканалу Дмитро Веліканов.