У центрі Запоріжжя ремонтують знамениті фонтани

29.05.2020 14:10

На бульварі Шевченка проходить поточний ремонт двох фонтанів - «Подвійний» і «Серця». Для робіт залучили підрядну організацію, з міського бюджету для оновлення фонтанів виділили 380 тисяч гривень.

Ремонт фонтанів у Запоріжжі виконується щорічно силами комунального підприємства «Титан». У тому числі щороку проводять роботи з благоустрою на бульварі Шевченка.

Але цього разу за поточний ремонт фонтанів взялася підрядна організація. Для цього з міського бюджету виділено близько 380 тисяч гривень. Гроші розподілили на два фонтани - «Серця» та «Подвійний».

- Зараз іде ремонт штукатурки басейну фонтанів, герметизація швів, а також їх фарбування. Запланований монтаж світлодіодних світильників - їх повинні встановити вже сьогодні. Всі роботи плануємо завершити в першій половині червня, - розповіла начальниця виробничого відділу КП «Титан» Юлія Горбань.

Також вже відремонтовано і облаштовано каскад фонтанів «Райдуга». Підрядники здійснили поточний ремонт чаш фонтану: наклали нову штукатурку, провели герметизацію, пофарбували чаші, встановили світлодіодну стрічку для підсвічування, виконали огорожу гранітних плит.