КП «Наше місто» взялося за ремонт фасадів багатоквартирних будинків

05.06.2020 15:12

Сьогодні в Комунарському районі Запоріжжя почали ремонт міжпанельних швів за адресою вул. Новокузнецька, 45. Комунальники відгукнулися на звернення жителів, які не мали заборгованості перед підприємством. Роботи виконує підрядна організація за накопичені кошти, сплачені споживачами послуг КП «Наше місто».

Будинку вже 30 років, і за цей час тут з'явилися серйозні проблеми з фасадом. Через видування вітром і попадання вологи в міжпанельних швах утворилися тріщини. Вони пропускали холод і дощову воду в квартири.

Після звернення мешканців до керуючої компанії «Наше місто» там взялися за підготовчі роботи. Виконання герметизації доручили підрядникам, вони розпочали роботи сьогодні.

- Виконуємо герметизацію, щоб не задував вітер, не затоплювали дощі та, відповідно, щоб квартири не промерзали. Таким чином ми припинимо руйнування конструктивних елементів будинку. Зараз хлопці розчищають шви, дістають звідти старий цементний розчин, прокладають гідроізоляцію і після цього - заштукатурюють, - розповів провідний інженер КП «Наше місто» Денис Хмиров.

Обсяг робіт - 50 погонних метрів. Завершити їх обіцяють вже в суботу.

Раніше - в березні поточного року - за цією адресою також провели заміну гарячого водопостачання.

У планах підприємства «Наше місто» - ремонт швів на будинках по вулиці Автозаводській, 56, 40 років Перемоги, 11, Українській, 4.