У центрі Запоріжжя з'явився новий дитячий майданчик

12.06.2020 15:43

У Запоріжжі тривають роботи з благоустрою. Так, у Вознесенівському районі міста на вулиці Незалежної України, 42 з'явився новий дитячий майданчик. Для цього місцеві жителі звернулися до міської влади. Прохання виконали в найкоротші терміни.

Подвір’я на вулиці Незалежної України, 42 довго було в занедбаному стані. Місцеві жителі кажуть, що їх дітям ніде було гуляти. Після звернення до керівництва Вознесенівської райадміністрації почалась активна підготовка території для встановлення майданчика. Це стало можливим завдяки злагодженій роботі місцевої влади та депутатського корпусу.

- Хочу висловити подяку місцевим жителям за активність. Саме завдяки таким людям наше місто розвивається. Ми разом з депутатським корпусом об'єднали сили, заручилися підтримкою міського голови Володимира Буряка. І протягом листопада-грудня навели лад на території. У квітні-травні провели покіс трави, кронування дерев, кілька з них прибрали. Таким чином ми підготували місце для монтажу нового дитячого майданчика, - розповів голова Вознесенівської райадміністрації Олександр Ніколаєнко.

Коли жителі побачили результат від звернення до міської влади, почали ще активніше упорядковувати свій двір. Тепер тут може гратися малеча з усіх довколишніх дворів.

У планах місцевих мешканців - створити також спортивний майданчик для підлітків, його розмістять у сусідньому дворі. Це питання вже узгодили з депутатами та міською владою.

- Територія довгий час була занедбана. Тут було декілька елементів дитячого майданчика, проте вони були старі, деякі зламані та небезпечні для дитини. Тепер це зовсім інша справа. Тут все нове. Нам допомогли вичистити територію, мешканці побілили майданчик, провели суботник. Зараз ще хочемо висадити кілька дерев, щоб забезпечити тінь дітям. Дякуємо владі за розуміння й підтримку, - зазначила голова ОСББ «Яхонт-2018» Надія Александрова.