Запоріжжя отримало ще один європейський тролейбус

19.06.2020 12:45

Скоро на вулиці Запоріжжя вийде ще один європейський тролейбус. КП «Запоріжелектротранс» вже отримало його, залишилося лише оформити тролейбус у кольори комунального транспорту міста. По це повідомив сьогодні на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» міський голова Володимир Буряк.

У Запоріжжі продовжується реалізація міської програми розвитку комунального громадського транспорту, розробленої за ініціативи міського голови Володимира Буряка.

За кілька років у місті придбали 95 великих автобусів, 13 європейських трамваїв, 5 тролейбусів з автономним ходом і так далі. На базі КП «Запоріжелектротранс» зібрано 10 трамваїв запорізького виробництва. Ще 4 трамвайних вагони у рамках програми Володимира Буряка «Запорізький трамвай» планують зібрати цього року.

Черговим поповненням рухомого складу запорізького електротранспорту став ще один європейський тролейбус. Він вже надійшов до Запоріжжя і наступного тижня вийде на лінію. Про це міський голова Володимир Буряк написав сьогодні на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук».

- Цей тролейбус розрахований на 120 пасажирів, обладнаний кондиціонерами та сучасною системою опалення, а завдяки дизель-генератору він має можливість автономного ходу в разі пориву контактної мережі. У вересні чекаємо на поставку ще трьох таких тролейбусів, - зазначив Володимир Буряк.