Запорізьких медиків привітали з професійним святом

19.06.2020 15:56

День медика Україна щорічно святкує в третю неділю червня. Ця традиція бере свій початок з 1981 року. Сьогодні, напередодні професійного свята, представники міської влади вітали медичних працівників.

У ході урочистостей представники міської влади підкреслили, що цього року професійне свято несе в собі особливий сенс, адже медичні працівники опинилися на передовій у боротьбі з пандемією коронавірусу.

Щоб віддячити лікарям за їхню працю, від імені міського голови Запоріжжя їм вручили нагороди та грамоти. Без привітань та слів подяки не залишився ніхто.

-У цей непростий для всього світу час лікарі є нашою єдиною надією на порятунок. Хочеться щиро подякувати запорізьким лікарям за працю, витримку і професіоналізм. Поки у нашому місті є такі лікарі, наше здоров'я в надійних руках. Від імені міської влади бажаємо миру та добра вам і вашим родинам. Розвиток медичної галузі є і залишатиметься надалі одним з пріоритетних напрямів нашої діяльності, - звернувся до присутніх заступник міського голови Запоріжжя Анатолій Пустоваров.