Керівники районів, департаментів, управлінь тепер особисто братимуть участь у прибиранні Запоріжжя

24.06.2020 13:55

Керівники мають особисто відповідати за прибирання закріплених територій, їх належний санітарний стан. Якщо поставлені завдання не виконуються, то керівники та інші відповідальні особи особисто прибиратимуть закріплені території. На цьому сьогодні наголосив міський голова Володимир Буряк.

Для цього сьогодні на сесії міської ради планується внести зміни до Положення про виконавчі органи міської ради. Їх було розроблено департаментом правового забезпечення міської ради. Доповнення передбачають можливість здійснення вказаними підрозділами заходів з утримання території міста в належному санітарному стані.

Міський голова Володимир Буряк наголосив, що після прийняття відповідних змін у разі невиконання своїх обов’язків по прибиранню закріпленої території на керівників очікуватиме не лише догана, а й своєрідні «виправні» роботи – особиста участь у прибиранні території. Тож не потрібно дивуватися, коли через деякий час хтось побачить керівника району, департаменту, управління, які особисто прибирають територію.