Депутати міськради виділили кошти на поточний ремонт закладів освіти

24.06.2020 17:56

У результаті голосування депутати міської ради в ході сьогоднішньої сесії виділили додаткові кошти на освітню галузь у розмірі 345 тис. грн, в тому числі: на поточний ремонт закладів освіти - 310 тис. грн, на придбання інтерактивного комплекту - 35 тис. гривень.

У зв’язку з аварійною ситуацією, яка виникла внаслідок погодних умов, у закладах дошкільної та загальної середньої освіти, позашкільних навчальних закладах та територіальних відділах освіти Запоріжжя постраждала покрівля будівель, яка потребує проведення ремонтних робіт.

Крім того, виникла необхідність проведення ремонту огорожі та спортивних майданчиків. Тож на проведення поточних ремонтів спрямують 2,6 млн грн.

Для завершення робіт із улаштування підпірної стінки та огорожі дошкільного навчального закладу № 220 по вул. Давидова, 11 Дніпровського району м. Запоріжжя збільшили видатки на 1,5 млн гривень.

Разом з тим, за програмою «Оздоровлення та відпочинок на 2019-2021 роки» зменшили фінансування на суму 800,150 тис. гривень. У зв’язку з введенням карантину відповідно до Постанови Кабінету Міністрів зменшуються видатки на оздоровлення та відпочинок дітей на загальну суму 2 124,208 тис. гривень.